Varför Spacerpad?

Vi tror på att främja rättvisa, jämställdhet och delaktighet.

Vi tror på en värld där varje individ har rätt att leva utan att hindras av något så naturligt som menstruation.

Vi tror på att ge flickor och kvinnor över hela världen tillgång till högkvalitativa mensskydd, oavsett deras ekonomiska situation eller bakgrund.

Vi tror på att genom att säkerställa att kvinnor kan hantera sin mens på ett säkert och bekvämt sätt, öppnar vi dörrar till utbildning, arbete och ett liv fritt från risker som barnäktenskap och prostitution.

Vår vision är tydlig: att skapa en jämlik och hållbar menshygien för alla som menstruerar.

Vi tror på att samarbeta med lokala entreprenörer i utvecklingsländer för att förverkliga vår vision. Vi stödjer dessa entreprenörer att producera, distribuera och sälja våra produkter på lokal nivå, bidrar vi inte bara till att förbättra kvinnors hälsa utan också till att stärka ekonomier och samhällen.

Vi har utvecklat Spacerpad, ett innovativt mensskydd i form av en binda. Genom en luftig konstruktion och kapillärkraft håller den mensvätskan säkert och bekvämt. Tillverkad av vattenavvisande polyester, liknar den en menskopp och är lätt att rengöra. Mensvätska hålls kvar genom en kombination av kapillärkraft och barriär. När bindan läggs i vatten löses vätskan upp för enkel rengöring. Med Spacerpad erbjuder vi en effektiv, hållbar och hygienisk lösning för menstruation.

Är du redo att vara en del av vår vision för en mer jämlik och hållbar värld?